Henter indhold...

Klassisk ugeplan i uge 15

Mandag
10/4
  • Lun ret
    Forårsfrikassé med broccoli og grønne asparges, dertil små dampede kartofler med friske urter. 7, S
  • Lun ret (vegetar/vegan)
    Vegetarisk forårsfrikassé med broccoli og grønne asparges, dertil små dampede kartofler med friske urter. 7
  • Salat (let)
    Langtidsbagt selleri med estragonolie, ramsløg og kålskud. VG
  • Salat (fyldig)
    Byg med rødbede, æbler, stegte løg og bagte valnødder. 8, VG
  • Dressing
    Spinatvinaigrette med æbleeddike, dijon og honning VG
  • Pålæg
    Timiangris med grov remoulade og sprøde jordskokker 3, S
  • Pålæg
    Kalkun med syltede porrer og grøn karry 3
Tirsdag
11/4
  • Lun ret
    Langtidsstegt BBQ-marineret gris, kartoffelrösti og kold hytteostcreme. 3, 7, S
  • Lun ret (vegetar/vegan)
    Kartoffelrösti med ristede linser og spejlæg 3
  • Salat (let)
    Rødkål, rødbede og blommer med hyldeblomsteddike og blåbær VG
  • Salat (fyldig)
    Gastroværkets broccolisalat med selleri, tranebær og sprød serranoskinke. 7, PF, S
  • Dressing
    Grøn forårspesto med anicia-linser, hvidløg og ristede solsikkekerner 7
  • Pålæg
    Tunsalat med marineret paprika, ærter og karse 3, 4, PF
  • Pålæg
    Spegepølse med relish af drueagurker og jalapenos S
Onsdag
12/4
  • Lun ret
    Lammefrikadeller med lun bulgursalat og spidskålstzatziki 1, 3, 7
  • Lun ret (vegetar/vegan)
    Grøntsagsdeller med bulgur og spidskålstzatziki 1, 3, 7
  • Salat (let)
    Røgede og syltede gulerødder med hasselnødde-dukkah og granatæble 8, VG
  • Salat (fyldig)
    Bagte blomkål med parmesanflager, persille, citron og ristede grønne linser. 7
  • Dressing
    Spicy græskardip med røget chili og paprika 3
  • Pålæg
    Provençal kylling med selleriremoulade og urter 3, PF
  • Pålæg
    Gulerodsspread med varme krydderier
  • Ost (Tilkøb)
    En eller flere slags ost 7, 8
Torsdag
13/4
  • Lun ret
    Chili con carne, serveres med ris, tortillachips og cremefraiche. 7, PF
  • Lun ret (vegetar/vegan)
    Chili sin carne, serveres med ris, tortillachips og cremefraiche. 7, PF
  • Salat (let)
    Pico de gallo med lime, rødløg og koriander. VG
  • Salat (fyldig)
    Mexi-bowl med bønner, peberfrugt, majs og syltet rødkål. VG
  • Dressing
    Grov tomatsalsa med spidskommen, persille og citronskal 8, VG
  • Pålæg
    Oksebryst med salsa verde
  • Pålæg
    Rullepølse med italiensk salat og rødløg. 3, S
  • Kage (Tilkøb)
    Drømmekage 1, 3, 7, 8
Fredag
14/4
  • Lun ret
    Enchiladas med cheddarost 1, 7, PF
  • Lun ret (vegetar/vegan)
    Vegetariske enchiladas med cheddarost 1, 7, PF
  • Salat (let)
    Kokkens salat 1, 7
  • Salat (fyldig)
    Grøn salat med grillede grønne asparges, bælgærter, marinerede hestebønner og hovedsalat VG
  • Dressing
    Dagens dressing 7
  • Pålæg
    Klassisk skinkesalat med purløg 3, S
  • Pålæg
    Dagens pålæg. 3, S

Allergener
1: Gluten, 2: Krebsdyr, 3: Æg, 4: Fisk, 6: Soja, 7: Laktose, 8: Nødder, S: Svinekød, VG: Vegansk, PF: Peberfrugt

Vi tager forbehold for ændringer