Klassisk ugeplan i uge 15
Vi lister kun 5 uger tilbage, ønsker du at se mere så kontakt os.
Mandag
10/4
- Lun ret
Forårsfrikassé med broccoli og grønne asparges, dertil små dampede kartofler med friske urter. 7, S - Lun ret (vegetar/vegan)
Vegetarisk forårsfrikassé med broccoli og grønne asparges, dertil små dampede kartofler med friske urter. 7 - Salat (let)
Langtidsbagt selleri med estragonolie, ramsløg og kålskud. VG - Salat (fyldig)
Byg med rødbede, æbler, stegte løg og bagte valnødder. 8, VG - Dressing
Spinatvinaigrette med æbleeddike, dijon og honning VG - Pålæg
Timiangris med grov remoulade og sprøde jordskokker 3, S - Pålæg
Kalkun med syltede porrer og grøn karry 3
Tirsdag
11/4
- Lun ret
Langtidsstegt BBQ-marineret gris, kartoffelrösti og kold hytteostcreme. 3, 7, S - Lun ret (vegetar/vegan)
Kartoffelrösti med ristede linser og spejlæg 3 - Salat (let)
Rødkål, rødbede og blommer med hyldeblomsteddike og blåbær VG - Salat (fyldig)
Gastroværkets broccolisalat med selleri, tranebær og sprød serranoskinke. 7, PF, S - Dressing
Grøn forårspesto med anicia-linser, hvidløg og ristede solsikkekerner 7 - Pålæg
Tunsalat med marineret paprika, ærter og karse 3, 4, PF - Pålæg
Spegepølse med relish af drueagurker og jalapenos S
Onsdag
12/4
- Lun ret
Lammefrikadeller med lun bulgursalat og spidskålstzatziki 1, 3, 7 - Lun ret (vegetar/vegan)
Grøntsagsdeller med bulgur og spidskålstzatziki 1, 3, 7 - Salat (let)
Røgede og syltede gulerødder med hasselnødde-dukkah og granatæble 8, VG - Salat (fyldig)
Bagte blomkål med parmesanflager, persille, citron og ristede grønne linser. 7 - Dressing
Spicy græskardip med røget chili og paprika 3 - Pålæg
Provençal kylling med selleriremoulade og urter 3, PF - Pålæg
Gulerodsspread med varme krydderier - Ost (Tilkøb)
En eller flere slags ost 7, 8
Torsdag
13/4
- Lun ret
Chili con carne, serveres med ris, tortillachips og cremefraiche. 7, PF - Lun ret (vegetar/vegan)
Chili sin carne, serveres med ris, tortillachips og cremefraiche. 7, PF - Salat (let)
Pico de gallo med lime, rødløg og koriander. VG - Salat (fyldig)
Mexi-bowl med bønner, peberfrugt, majs og syltet rødkål. VG - Dressing
Grov tomatsalsa med spidskommen, persille og citronskal 8, VG - Pålæg
Oksebryst med salsa verde - Pålæg
Rullepølse med italiensk salat og rødløg. 3, S - Kage (Tilkøb)
Drømmekage 1, 3, 7, 8
Fredag
14/4
- Lun ret
Enchiladas med cheddarost 1, 7, PF - Lun ret (vegetar/vegan)
Vegetariske enchiladas med cheddarost 1, 7, PF - Salat (let)
Kokkens salat 1, 7 - Salat (fyldig)
Grøn salat med grillede grønne asparges, bælgærter, marinerede hestebønner og hovedsalat VG - Dressing
Dagens dressing 7 - Pålæg
Klassisk skinkesalat med purløg 3, S - Pålæg
Dagens pålæg. 3, S
Allergener
1: Gluten, 2: Krebsdyr, 3: Æg, 4: Fisk, 6: Soja, 7: Laktose, 8: Nødder, S: Svinekød, VG: Vegansk, PF: Peberfrugt
Vi tager forbehold for ændringer