Ugeplan i uge 13
Vi lister kun 5 uger tilbage, ønsker du at se mere så kontakt os.
Mandag
25/3
- Lun ret
Indisk curry med, kikærter og grønt, serveres med ris - Lun ret (vegetar/vegan)
Indisk curry med, kikærter og grønt, serveres med ris - Salat (let)
Salat af glaskål, brøndkarse, spinat, yoghurt og nødeknas - Salat (fyldig)
Linsesalat med belugalinser, squash, grøn peber og oliven - Dressing
Vinaigrette med rabarber og granatæblecider eddike - Pålæg
Røget medister med sennepsmayo - Pålæg
Kalkun chorizo med aioli
Tirsdag
26/3
- Lun ret
Marineret svinekam med ristede kartofler og barbecue dip - Lun ret (vegetar/vegan)
Friteret aubergine med baba ghanoush, persille og granatæble - Salat (let)
Blandede økologiske tomater fra årstiderne med radiser, frisse salat og vindruer - Salat (fyldig)
Savoykål med hokaido pesto ,flækærter og syltede tørrede tranebær - Dressing
Vinaigrette med hyldeblomst - Pålæg
Pastrami med chutney - Pålæg
Hjemmelavet rejesalat
Onsdag
27/3
- Lun ret
Stegt kylling i peanut sauce, serveres med ris - Lun ret (vegetar/vegan)
Tofu nuggets i peanut sauce, serveres med ris - Salat (let)
Kokkens salat - Salat (fyldig)
Rosenkåls salat med kikærter, persille, pære og kapers - Dressing
Dagens dressing - Pålæg
Champignon pølse med kørvel mayo - Pålæg
Kalkun med rygeostcreme - Ost (Tilkøb)
En eller flere slags ost
Vi tager forbehold for ændringer