Henter indhold...

Klassisk ugeplan i uge 17

Tirsdag
25/4
  • Lun ret
    Hakkebøf med lun bønnesalat, estragon og løvstikke. 3
  • Lun ret (vegetar/vegan)
    Rødbede-tartar med syltede sennepskorn, sennepsmayonnaise og agurk concassé 3
  • Salat (let)
    Feldsalat og blomkål med ristede valnødder, balsamico og appelsin. 8, VG
  • Salat (fyldig)
    Gulerødder, hvidkål og savoykål i citrondressing med græskarkerner, æble og syltede rødløg. 3, 7
  • Dressing
    Vinaigrette med basilikum, tomat og oregano VG
  • Pålæg
    Hamburgerryg med sennepsmayonnaise, tomat og karse 3
  • Pålæg
    Oksespegepølse med agurkerelish og løg.
Onsdag
26/4
  • Lun ret
    Hjemmelavede kyllingefrikadeller, rørt med spinat og ramsløg. Serveres med sur/sød kartoffelsalat. 1, 3
  • Lun ret (vegetar/vegan)
    Spinatblinis med rygeost og ristede kikærter 1, 3, 7
  • Salat (let)
    Friséesalat med små radiser, cherrytomater og skoleagurker VG
  • Salat (fyldig)
    Pasta pesto med basilikum, parmesan og rucola. 1, 7, 8
  • Dressing
    Rygeostcreme med purløg, citron og fennikelfrø 7
  • Pålæg
    Hjemmelavet leverpostej 1, 3, 7, S
  • Pålæg
    Saltkød med rødløg og sky.
  • Ost (Tilkøb)
    En eller flere slags ost 7, 8
Torsdag
27/4
  • Lun ret
    Bønnetagine med chili og varme krydderier, serveres med ris. PF, VG
  • Lun ret (vegetar/vegan)
    Bønnetagine med chili og varme krydderier, serveres med ris. PF, VG
  • Salat (let)
    Marinerede tomater med karry, mynte, rosiner og romainesalat VG
  • Salat (fyldig)
    Rødbeder og sortøjebønner med honning, saltet ost og spidskommen. 7
  • Dressing
    Rød mole med ristede mandler, peberfrugt og mynte. 1, PF
  • Pålæg
    Mortadella med artiskokcreme og bagte tomater 3, S
  • Pålæg
    Kyllingesalat med æbler, blegselleri, ananas og bacon 3, 7, PF, S
  • Kage (Tilkøb)
    Gulerodskage 1, 3, 7, 8
Fredag
28/4
  • Lun ret
    Kylling danoise, med persillekartofler, rabarberkompot og agurkesalat 7
  • Lun ret (vegetar/vegan)
    Cremet kartoffelgnocchi med spinat, ærter, grønne asparges og crème double 1, 7
  • Salat (let)
    Kokkens salat
  • Salat (fyldig)
    Spidskål i mormordressing med ærter, persille og syltet fennikel 3, 7
  • Dressing
    Dagens dressing. 7
  • Pålæg
    Varmrøget pebermakrel, citronmayo og forårsløg 3, 4
  • Pålæg
    Dagens pålæg 4, S

Allergener
1: Gluten, 2: Krebsdyr, 3: Æg, 4: Fisk, 6: Soja, 7: Laktose, 8: Nødder, S: Svinekød, VG: Vegansk, PF: Peberfrugt

Vi tager forbehold for ændringer