Henter indhold...

Klassisk ugeplan i uge 2

Mandag
10/1
  • Lun ret
    Mexikansk grøntsags lasagne 1, 7, S
  • Lun ret (vegetar/vegan)
    Mexikansk grøntsags lasagne 1, 7
  • Salat (let)
    Aubergine med ristede kikærter, parmesan, hjertesalat og persille 7
  • Salat (fyldig)
    Loadede sødekartofler og bønner med majs, feta, rødløg og koriander 7
  • Dressing
    Avokado dip med creme fraiche og spinat 7
  • Pålæg
    Fennikel salami med syrlig pickles S
  • Pålæg
    Kina radise taco, med guacamolecreme og bagt tomat 3
Tirsdag
11/1
  • Lun ret
    Krydret farsbrød med håndskåret kartoffel både, serveres med kold hvidløgs yoghurt 3, 7, S
  • Lun ret (vegetar/vegan)
    Indbagt vegetarisk farsbrød med håndskåret kartoffel både, serveres med kold hvidløgs yoghurt 1, 3, 7
  • Salat (let)
    Sød tomatsalat med stenfrugter, rosmarin og blød mozzarella 7
  • Salat (fyldig)
    Cremet fuldkornspastasalat med rødløg, spinat, grov sennep og tofubacon 1, 3, 6, 7
  • Dressing
    Vinaigrette af bagte tomater, chili og ingefær VG
  • Pålæg
    Serrano skinke med auberginecreme og græske oliven S
  • Pålæg
    Økologiske landæg, med mayonnaise og karse 3
Onsdag
12/1
  • Lun ret
    Fiskefrikadeller med persille sauce, dampede kartofler og hjemme syltede rødbeder 3, 4, 7
  • Lun ret (vegetar/vegan)
    Grøntsags deller med bagte rodfrugter og mild chili dip 1, 3
  • Salat (let)
    Cæsar nicoise med blødkogte æg, små tomater, kapers og oliven 7
  • Salat (fyldig)
    Vintersalat med persille, palmekål, blommer og porre pesto 7, 8
  • Dressing
    Dild vinaigrette med æble og peberrod VG
  • Pålæg
    Hjemmelavet leverpostej med rosmarin og hjemmesylt 1, 3, 7, S
  • Pålæg
    Roastbeef med remoulade, ristede løg og peberrod 1, 3
  • Ost (Tilkøb)
    En eller flere slags ost 7, 8
Torsdag
13/1
  • Lun ret
    Teriyaki kylling med sesam, serveres med ris og ponzu dip 1, 3, 6
  • Lun ret (vegetar/vegan)
    Aubergine med teriyaki, sesam, forårsløg og chili, serveres med ris og ponzu dip 1, 3, 6
  • Salat (let)
    Gulerødder med brændte cashewnødder, spinat, granatæble og grøn chili 8
  • Salat (fyldig)
    Bulgur og beluga linser med citrongræs vinaigrette, edamamebønner og æbler 1
  • Dressing
    Peanut dressing med sorte hvidløg og lime 7, 8
  • Pålæg
    Wraps a la Bahn Xeo, med gris og hoisin sauce 1, 6, S
  • Pålæg
    Kalkun med karrycreme og ærtespire 3
  • Kage (Tilkøb)
    Hjemmelavet muslibar med dadler, mørk chokolade og hindbær 1, 3, 7, 8
Fredag
14/1
  • Lun ret
    Kartoffel porrer suppe med bacon 7, S
  • Lun ret (vegetar/vegan)
    Kartoffel porrer suppe med ristede kikærter 7
  • Salat (let)
    Kokkens salat 1, 7
  • Salat (fyldig)
    Protein salat med porre, hytteost, saltede mandler og pære 7
  • Dressing
    Dagens dressing 7
  • Pålæg
    Romanesco buketter, med rejer og krydret tomatdressing 3, 7
  • Pålæg
    Dagens pålæg 3, S

Allergener
1: Gluten, 2: Krebsdyr, 3: Æg, 4: Fisk, 6: Soja, 7: Laktose, 8: Nødder, S: Svinekød, VG: Vegansk, PF: Peberfrugt

Vi tager forbehold for ændringer