Henter indhold...

Ugeplan i uge 13

Mandag
25/3
  • Lun ret
    Indisk curry med, kikærter og grønt, serveres med ris
  • Lun ret (vegetar/vegan)
    Indisk curry med, kikærter og grønt, serveres med ris
  • Salat (let)
    Salat af glaskål, brøndkarse, spinat, yoghurt og nødeknas
  • Salat (fyldig)
    Linsesalat med belugalinser, squash, grøn peber og oliven
  • Dressing
    Vinaigrette med rabarber og granatæblecider eddike
  • Pålæg
    Røget medister med sennepsmayo
  • Pålæg
    Kalkun chorizo med aioli
Tirsdag
26/3
  • Lun ret
    Marineret svinekam med ristede kartofler og barbecue dip
  • Lun ret (vegetar/vegan)
    Friteret aubergine med baba ghanoush, persille og granatæble
  • Salat (let)
    Blandede økologiske tomater fra årstiderne med radiser, frisse salat og vindruer
  • Salat (fyldig)
    Savoykål med hokaido pesto ,flækærter og syltede tørrede tranebær
  • Dressing
    Vinaigrette med hyldeblomst
  • Pålæg
    Pastrami med chutney
  • Pålæg
    Hjemmelavet rejesalat
Onsdag
27/3
  • Lun ret
    Stegt kylling i peanut sauce, serveres med ris
  • Lun ret (vegetar/vegan)
    Tofu nuggets i peanut sauce, serveres med ris
  • Salat (let)
    Kokkens salat
  • Salat (fyldig)
    Rosenkåls salat med kikærter, persille, pære og kapers
  • Dressing
    Dagens dressing
  • Pålæg
    Champignon pølse med kørvel mayo
  • Pålæg
    Kalkun med rygeostcreme
  • Ost (Tilkøb)
    En eller flere slags ost

Vi tager forbehold for ændringer