Klassisk ugeplan i uge 17
Vi lister kun 5 uger tilbage, ønsker du at se mere så kontakt os.
Tirsdag
25/4
- Lun ret
Hakkebøf med lun bønnesalat, estragon og løvstikke. 3 - Lun ret (vegetar/vegan)
Rødbede-tartar med syltede sennepskorn, sennepsmayonnaise og agurk concassé 3 - Salat (let)
Feldsalat og blomkål med ristede valnødder, balsamico og appelsin. 8, VG - Salat (fyldig)
Gulerødder, hvidkål og savoykål i citrondressing med græskarkerner, æble og syltede rødløg. 3, 7 - Dressing
Vinaigrette med basilikum, tomat og oregano VG - Pålæg
Hamburgerryg med sennepsmayonnaise, tomat og karse 3 - Pålæg
Oksespegepølse med agurkerelish og løg.
Onsdag
26/4
- Lun ret
Hjemmelavede kyllingefrikadeller, rørt med spinat og ramsløg. Serveres med sur/sød kartoffelsalat. 1, 3 - Lun ret (vegetar/vegan)
Spinatblinis med rygeost og ristede kikærter 1, 3, 7 - Salat (let)
Friséesalat med små radiser, cherrytomater og skoleagurker VG - Salat (fyldig)
Pasta pesto med basilikum, parmesan og rucola. 1, 7, 8 - Dressing
Rygeostcreme med purløg, citron og fennikelfrø 7 - Pålæg
Hjemmelavet leverpostej 1, 3, 7, S - Pålæg
Saltkød med rødløg og sky. - Ost (Tilkøb)
En eller flere slags ost 7, 8
Torsdag
27/4
- Lun ret
Bønnetagine med chili og varme krydderier, serveres med ris. PF, VG - Lun ret (vegetar/vegan)
Bønnetagine med chili og varme krydderier, serveres med ris. PF, VG - Salat (let)
Marinerede tomater med karry, mynte, rosiner og romainesalat VG - Salat (fyldig)
Rødbeder og sortøjebønner med honning, saltet ost og spidskommen. 7 - Dressing
Rød mole med ristede mandler, peberfrugt og mynte. 1, PF - Pålæg
Mortadella med artiskokcreme og bagte tomater 3, S - Pålæg
Kyllingesalat med æbler, blegselleri, ananas og bacon 3, 7, PF, S - Kage (Tilkøb)
Gulerodskage 1, 3, 7, 8
Fredag
28/4
- Lun ret
Kylling danoise, med persillekartofler, rabarberkompot og agurkesalat 7 - Lun ret (vegetar/vegan)
Cremet kartoffelgnocchi med spinat, ærter, grønne asparges og crème double 1, 7 - Salat (let)
Kokkens salat - Salat (fyldig)
Spidskål i mormordressing med ærter, persille og syltet fennikel 3, 7 - Dressing
Dagens dressing. 7 - Pålæg
Varmrøget pebermakrel, citronmayo og forårsløg 3, 4 - Pålæg
Dagens pålæg 4, S
Allergener
1: Gluten, 2: Krebsdyr, 3: Æg, 4: Fisk, 6: Soja, 7: Laktose, 8: Nødder, S: Svinekød, VG: Vegansk, PF: Peberfrugt
Vi tager forbehold for ændringer