Klassisk ugeplan i uge 2
Vi lister kun 5 uger tilbage, ønsker du at se mere så kontakt os.
Mandag
10/1
- Lun ret
Mexikansk grøntsags lasagne 1, 7, S - Lun ret (vegetar/vegan)
Mexikansk grøntsags lasagne 1, 7 - Salat (let)
Aubergine med ristede kikærter, parmesan, hjertesalat og persille 7 - Salat (fyldig)
Loadede sødekartofler og bønner med majs, feta, rødløg og koriander 7 - Dressing
Avokado dip med creme fraiche og spinat 7 - Pålæg
Fennikel salami med syrlig pickles S - Pålæg
Kina radise taco, med guacamolecreme og bagt tomat 3
Tirsdag
11/1
- Lun ret
Krydret farsbrød med håndskåret kartoffel både, serveres med kold hvidløgs yoghurt 3, 7, S - Lun ret (vegetar/vegan)
Indbagt vegetarisk farsbrød med håndskåret kartoffel både, serveres med kold hvidløgs yoghurt 1, 3, 7 - Salat (let)
Sød tomatsalat med stenfrugter, rosmarin og blød mozzarella 7 - Salat (fyldig)
Cremet fuldkornspastasalat med rødløg, spinat, grov sennep og tofubacon 1, 3, 6, 7 - Dressing
Vinaigrette af bagte tomater, chili og ingefær VG - Pålæg
Serrano skinke med auberginecreme og græske oliven S - Pålæg
Økologiske landæg, med mayonnaise og karse 3
Onsdag
12/1
- Lun ret
Fiskefrikadeller med persille sauce, dampede kartofler og hjemme syltede rødbeder 3, 4, 7 - Lun ret (vegetar/vegan)
Grøntsags deller med bagte rodfrugter og mild chili dip 1, 3 - Salat (let)
Cæsar nicoise med blødkogte æg, små tomater, kapers og oliven 7 - Salat (fyldig)
Vintersalat med persille, palmekål, blommer og porre pesto 7, 8 - Dressing
Dild vinaigrette med æble og peberrod VG - Pålæg
Hjemmelavet leverpostej med rosmarin og hjemmesylt 1, 3, 7, S - Pålæg
Roastbeef med remoulade, ristede løg og peberrod 1, 3 - Ost (Tilkøb)
En eller flere slags ost 7, 8
Torsdag
13/1
- Lun ret
Teriyaki kylling med sesam, serveres med ris og ponzu dip 1, 3, 6 - Lun ret (vegetar/vegan)
Aubergine med teriyaki, sesam, forårsløg og chili, serveres med ris og ponzu dip 1, 3, 6 - Salat (let)
Gulerødder med brændte cashewnødder, spinat, granatæble og grøn chili 8 - Salat (fyldig)
Bulgur og beluga linser med citrongræs vinaigrette, edamamebønner og æbler 1 - Dressing
Peanut dressing med sorte hvidløg og lime 7, 8 - Pålæg
Wraps a la Bahn Xeo, med gris og hoisin sauce 1, 6, S - Pålæg
Kalkun med karrycreme og ærtespire 3 - Kage (Tilkøb)
Hjemmelavet muslibar med dadler, mørk chokolade og hindbær 1, 3, 7, 8
Fredag
14/1
- Lun ret
Kartoffel porrer suppe med bacon 7, S - Lun ret (vegetar/vegan)
Kartoffel porrer suppe med ristede kikærter 7 - Salat (let)
Kokkens salat 1, 7 - Salat (fyldig)
Protein salat med porre, hytteost, saltede mandler og pære 7 - Dressing
Dagens dressing 7 - Pålæg
Romanesco buketter, med rejer og krydret tomatdressing 3, 7 - Pålæg
Dagens pålæg 3, S
Allergener
1: Gluten, 2: Krebsdyr, 3: Æg, 4: Fisk, 6: Soja, 7: Laktose, 8: Nødder, S: Svinekød, VG: Vegansk, PF: Peberfrugt
Vi tager forbehold for ændringer