Henter indhold...

Klassisk ugeplan i uge 20

Mandag
13/5
  • Lun ret
    Gastroværkets cæsar salat med paneret kylling, kartofler, parmesan og syltede stikkelsbær 1, 3, 4, 7, 8
  • Lun ret (vegetar/vegan)
    Vegetarisk cæcarsalat med kartoffel, parmesan og syltede stikkelsbær 3, 4, 7, 8
  • Salat (let)
    Grønkål med klementiner, tang og palmekål VG
  • Salat (fyldig)
    Lilla spidskål med blodappelsin, jordbær, avokado og valnødder 8, VG
  • Dressing
    Kapers vinaigrette VG
  • Pålæg
    Kartoffel Spegepølse med remoulade & ristede løg 1, 3, S
  • Pålæg
    Kalkun med cherrytomater og hytteost 7
Tirsdag
14/5
  • Lun ret
    Chana masala med ris og raita 7
  • Lun ret (vegetar/vegan)
    Chana masala med ris og raita 7
  • Salat (let)
    Agurk, mango og rød peberfrugt med rød chili og dild VG
  • Salat (fyldig)
    Gulerødder med appelsin, soyabønner, koriander og blå birkes VG
  • Dressing
    Mynte dressing med lime og citron 7
  • Pålæg
    Makrel i tomat med mayo 3, 4
  • Pålæg
    Bierkugel med peberfrugtcreme 3, S, PF
Onsdag
15/5
  • Lun ret
    Okse farsbrød med masser af grøntager, serveres med selleri, gulerødder, porre, persille og peberrod 1, 3
  • Lun ret (vegetar/vegan)
    Chickpea pizza med syltede svampe, frisk grønt og ost 3, 7, PF
  • Salat (let)
    Waldorfsalat a la Gastroværket 8
  • Salat (fyldig)
    Pastasalat med bagt tomat, feta, oliven og rucola 1
  • Dressing
    Sauce verde 7
  • Pålæg
    Kalkun chorizo med aioli 3
  • Pålæg
    Jagtpølse med agurkemayo 3, S
  • Ost (Tilkøb)
    En eller flere slags ost 7, 8
Torsdag
16/5
  • Lun ret
    Kalkun sauté ala marengo med karroffelmos, sylt og brødkrumme. 1, 7
  • Lun ret (vegetar/vegan)
    Svampe sauté ala marengo med kartoffelmos, sylt og brødkrumme 1, 7
  • Salat (let)
    Frugtig salat med blommer, blåbær feta og basilikum 7, 8
  • Salat (fyldig)
    Appelsinbagt knoldselleri med pinto bønner, savojkål og fennikel VG
  • Dressing
    Vinaigrette med hyldeblomst og purløg VG
  • Pålæg
    Hjemmelavet torskerognssalat 3
  • Pålæg
    Kamsteg med rødkål og hjemmelavet agurkesalat S
  • Kage (Tilkøb)
    Æbletærte med crumble 1, 3, 7, 8
Fredag
17/5
  • Lun ret
    Gastroværkets berømte flæskestegsburger, med hjemmelavet agurkesalat og rødkål (saml selv) 1, 3, S
  • Lun ret (vegetar/vegan)
    Gastroværkets berømte 'flæskestegsburger' af selleri , med hjemmelavet agurkesalat og rødkål (saml selv) 1, 3, 6
  • Salat (let)
    Kokkens salat 1, 7
  • Salat (fyldig)
    Bulgur med svampe, æbler, grønne bønner og løvstikke 1
  • Dressing
    Dagens dressing 1, 7
  • Pålæg
    Blandet pålæg 1, 3, S
  • Pålæg
    Roastbeef med remoulade & ristede løg 1, 3

Allergener
1: Gluten, 2: Krebsdyr, 3: Æg, 4: Fisk, 6: Soja, 7: Laktose, 8: Nødder, S: Svinekød, VG: Vegansk, PF: Peberfrugt

Vi tager forbehold for ændringer