Henter indhold...

Julemenu

Menu
Det kolde

  • Hjemmegravad laks med rævesauce
  • Hvide sild med karrysalat, kapers og løg
  • Æg med rejer, dild mayonnaise, citron og friske urter
  • Sylte med sennep og rødbeder
  • Hjemmelavet skinkesalat med purløg
  • Rugbrød og økologisk smør


Det lune

  • Gastroværkets brune flødesauce
  • Leverpostej med stegte svampe og bacon
  • Flæskesteg med rødkål
  • Julemedister med gammeldaws hvidkål
  • Brunede kartofler


Dessert

  • Klassisk ris a la mande med kirsebærsauce
335,- pr. kuvert


Tilvalg 1

  • Tartelet med høns i asparges (2 stk pr kuvert)
49,- pr. kuvert


Tilvalg 2

  • Fiskefilet med hjemmelavet remoulade og citron
49,- pr. kuvert


Tilvalg 3

  • To slags ost med knækbrød og garniture
49,- pr. kuvert


Minimumsbestilling: 15 kuverter

Vi forbeholder os retten til at ændre på menuen og/eller udskifte elementer i tilfælde af leverandørsvigt eller lignende.
Bestilling
Bestil Julemenu
Denne menu kan tidligst bestilles med afhentning/levering om 5 dage, torsdag den 4 september.
Julemenu

(Billedet afspejler ikke nødvendigvis menuen)

Information
Sovsen leveres kold, skal varmes.
Sådan leveres maden
Det varme
  • Leveres i termokasser
  • Sauce skal om nødvendigt varmes op igen
  • Kødet leveres som steg og I skal selv skære det ud
  • Elementer der skal varmes, leveres i gastrobakker eller lignende som kan tåle at komme i ovnen
Returgods

Disse regler gælder medmindre andet er aftalt eller tilkøbt

  • Skal leveres retur inden 2 hverdage
  • Skal være rengjort (ikke kun skyllet af)
  • Hvis returgods afleveres udenfor åbningstiden, stilles returgods ved siden af porten
  • Termokasser, fletkurve, bageplader, gastrobakker der ikke er returneret vil blive faktureret 300 kr. pr stk.
  • Fade og skåle der ikke er returneret vil blive faktureret 200 kr. pr stk.
  • Glas, ramekiner og lignende der ikke er returneret vil blive faktureret 50 kr. pr stk.
  • Hvis ting ikke er rengjort vil der blive faktureret 400 kr. pr påbegyndt halve time vi skal bruge på det