Julemenu
Menu
Det kolde
- Hjemmegravad laks med rævesauce
- Hvide sild med karrysalat, kapers og løg
- Æg med rejer, dild mayonnaise, citron og friske urter
- Sylte med sennep og rødbeder
- Hjemmelavet skinkesalat med purløg
- Rugbrød og økologisk smør
Det lune
- Gastroværkets brune flødesauce
- Leverpostej med stegte svampe og bacon
- Flæskesteg med rødkål
- Julemedister med gammeldaws hvidkål
- Brunede kartofler
Dessert
- Klassisk ris a la mande med kirsebærsauce
335,- pr. kuvert
Tilvalg 1
- Tartelet med høns i asparges (2 stk pr kuvert)
49,- pr. kuvert
Tilvalg 2
- Fiskefilet med hjemmelavet remoulade og citron
49,- pr. kuvert
Tilvalg 3
- To slags ost med knækbrød og garniture
49,- pr. kuvert
Minimumsbestilling: 15 kuverter
Bestilling
Bestil Julemenu
Denne menu kan tidligst bestilles med afhentning/levering om 5 dage, torsdag den 4 september.
INFO: Du kan justere i din bestilling indtil kl. 12.00, 7 dage før afhentning/leveringsdagen.

(Billedet afspejler ikke nødvendigvis menuen)
Information
Sovsen leveres kold, skal varmes.
Sådan leveres maden
Det varme
- Leveres i termokasser
- Sauce skal om nødvendigt varmes op igen
- Kødet leveres som steg og I skal selv skære det ud
- Elementer der skal varmes, leveres i gastrobakker eller lignende som kan tåle at komme i ovnen
Returgods
Disse regler gælder medmindre andet er aftalt eller tilkøbt
- Skal leveres retur inden 2 hverdage
- Skal være rengjort (ikke kun skyllet af)
- Hvis returgods afleveres udenfor åbningstiden, stilles returgods ved siden af porten
- Termokasser, fletkurve, bageplader, gastrobakker der ikke er returneret vil blive faktureret 300 kr. pr stk.
- Fade og skåle der ikke er returneret vil blive faktureret 200 kr. pr stk.
- Glas, ramekiner og lignende der ikke er returneret vil blive faktureret 50 kr. pr stk.
- Hvis ting ikke er rengjort vil der blive faktureret 400 kr. pr påbegyndt halve time vi skal bruge på det