Efterårsbuffet
Menu
Forret (koldt)
- Gulerods spread med varme krydderier og røde linser, grønkålspesto med vesterhavsost, ristede solsikkekerner og bagt hvidløg
- Rødbede gravad laks med fennikel, dild og sennepsfrø
- Carpaccio af gule beder med creme på fåreost, valnødder og honning
- Sprængt andebryst med peberrodsmayo, friterede kapers, æble og jordskokker
- Små butterdejstærter med flødeost, rødløg og rosmarin
- Røget svinemørbrad med rødbede relish, æble og peber karse
- Brød og smør
Hovedret
- Rødvinsglaseret oksespidsbryst med stuvede markchampignon og balsamico rødløg
- Kartoffelfondant med timian og hvidløg
- Efterårs råkost, med rødbede, radicchio, tørret syltede tranebær og vinaigrette på ristede valdnødder
Dessert
- Trifli af efterårsblommer med vaniljecreme, yoghurt, nøddekrokant og appelsin
339,- pr. kuvert
Minimumsbestilling: 15 kuverter
Bestilling
Bestil Efterårsbuffet
Denne menu kan tidligst bestilles med afhentning/levering om 5 dage, torsdag den 4 september.
INFO: Du kan justere i din bestilling indtil kl. 12.00, 7 dage før afhentning/leveringsdagen.

Sådan leveres maden
Det varme
- Leveres i termokasser
- Sauce skal om nødvendigt varmes op igen
- Kødet leveres som steg og I skal selv skære det ud
- Elementer der skal varmes, leveres i gastrobakker eller lignende som kan tåle at komme i ovnen
Returgods
Disse regler gælder medmindre andet er aftalt eller tilkøbt
- Skal leveres retur inden 2 hverdage
- Skal være rengjort (ikke kun skyllet af)
- Hvis returgods afleveres udenfor åbningstiden, stilles returgods ved siden af porten
- Termokasser, fletkurve, bageplader, gastrobakker der ikke er returneret vil blive faktureret 300 kr. pr stk.
- Fade og skåle der ikke er returneret vil blive faktureret 200 kr. pr stk.
- Glas, ramekiner og lignende der ikke er returneret vil blive faktureret 50 kr. pr stk.
- Hvis ting ikke er rengjort vil der blive faktureret 400 kr. pr påbegyndt halve time vi skal bruge på det