Luksusbuffet
Menu
Forret (koldt)
- Varmrøget laks med citronmayo og friske urter
- Serranoskinke med bagte tomater og balsamico
- Skaldyrssalat med urter og miso
- Kold kyllingeballotine med svampemayo og borettane løg
- Gastroværkets hjemmebagte brød samt smør
Hovedret
- Rosastegt kalvefilet med flagesalt
- Kraftig rødvinssauce
- Ristede kartofler med sort peber og tørrede urter
- Glaseret gulerødder med timian
- Blomkålssalat med pistacie og citrus
- Grønkålssalat med bagt og syltet sommergrønt
- Sprød salat med rosenkål og nødder
Dessert
- Vanilje pannacotta med passionsfrugt
389,- pr. kuvert
Minimumsbestilling: 15 kuverter
Bestilling
Bestil Luksusbuffet
Denne menu kan tidligst bestilles med afhentning/levering om 7 dage, lørdag den 18 januar.
INFO: Du kan justere i din bestilling indtil kl. 12.00, 7 dage før afhentning/leveringsdagen.
(Billedet afspejler ikke nødvendigvis menuen)
Sådan leveres maden
Det kolde
- Leveres i fletkurve og/eller termokasser
- Er anrettet på fade/skåle eller portionsanrettet, lige til at servere
- Leveres i termokasser
- Sauce skal om nødvendigt varmes op igen
- Kødet leveres som steg og I skal selv skære det ud
- Elementer der skal varmes, leveres i gastrobakker eller lignende som kan tåle at komme i ovnen
Returgods
Disse regler gælder medmindre andet er aftalt eller tilkøbt
- Skal leveres retur inden 2 hverdage
- Skal være rengjort (ikke kun skyllet af)
- Hvis returgods afleveres udenfor åbningstiden, stilles returgods ved siden af porten
- Termokasser, fletkurve, bageplader, gastrobakker der ikke er returneret vil blive faktureret 300 kr. pr stk.
- Fade og skåle der ikke er returneret vil blive faktureret 200 kr. pr stk.
- Glas, ramekiner og lignende der ikke er returneret vil blive faktureret 50 kr. pr stk.
- Hvis ting ikke er rengjort vil der blive faktureret 400 kr. pr påbegyndt halve time vi skal bruge på det