Henter indhold...

Luksusbuffet

Menu
Forret (koldt)

  • Varmrøget laks med citronmayo og friske urter
  • Serranoskinke med bagte tomater og balsamico
  • Skaldyrssalat med urter og miso
  • Kold kyllingeballotine med svampemayo og borettane løg
  • Gastroværkets hjemmebagte brød samt smør


Hovedret

  • Rosastegt kalvefilet med flagesalt
  • Kraftig rødvinssauce
  • Ristede kartofler med sort peber og tørrede urter
  • Glaseret gulerødder med timian
  • Blomkålssalat med pistacie og citrus
  • Grønkålssalat med bagt og syltet sommergrønt
  • Sprød salat med rosenkål og nødder


Dessert

  • Vanilje pannacotta med passionsfrugt
389,- pr. kuvert


Minimumsbestilling: 10 kuverter

Vi forbeholder os retten til at ændre på menuen og/eller udskifte elementer i tilfælde af leverandørsvigt eller lignende.
Bestilling
Bestil Luksusbuffet
Denne menu kan tidligst bestilles med afhentning/levering om 7 dage, søndag den 26 maj.
Luksusbuffet

(Billedet afspejler ikke nødvendigvis menuen)

Sådan leveres maden
Det kolde
  • Leveres i fletkurve og/eller termokasser
  • Er anrettet på fade/skåle eller portionsanrettet, lige til at servere
Det varme
  • Leveres i termokasser
  • Sauce skal om nødvendigt varmes op igen
  • Kødet leveres som steg og I skal selv skære det ud
  • Elementer der skal varmes, leveres i gastrobakker eller lignende som kan tåle at komme i ovnen
Returgods

Disse regler gælder medmindre andet er aftalt eller tilkøbt

  • Skal leveres retur inden 2 hverdage
  • Skal være rengjort (ikke kun skyllet af)
  • Hvis returgods afleveres udenfor åbningstiden, stilles returgods ved siden af porten
  • Termokasser, fletkurve, bageplader, gastrobakker der ikke er returneret vil blive faktureret 300 kr. pr stk.
  • Fade og skåle der ikke er returneret vil blive faktureret 200 kr. pr stk.
  • Glas, ramekiner og lignende der ikke er returneret vil blive faktureret 50 kr. pr stk.
  • Hvis ting ikke er rengjort vil der blive faktureret 400 kr. pr påbegyndt halve time vi skal bruge på det