Grøn ugeplan i uge 18
Vi lister kun 5 uger tilbage, ønsker du at se mere så kontakt os.
Mandag
29/4
- Lun ret
Svampetoast på surdejsbrød, med svampemayo, frisk purløg og spejlæg 1, 3 - Salat (let)
Rucola med sugarsnaps, oliven, kapersbær og vindruer 7 - Salat (fyldig)
Saltet spidskål med pomelo, grønne linser, æbler og løvstikke VG - Dressing
Vinaigrette med balsamico og kirsebær VG - Pålæg
Fersk tomatsalsa med jalapënos og jordbær - Pålæg
Crunchy peanutbutter med ingefær og appelsin 8
Tirsdag
30/4
- Lun ret
Blomkåls curry, serveres med ris og yoghurt 7, 8, PF - Salat (let)
Let og syrlig løgsalat med persille, mynte og sumak VG - Salat (fyldig)
Bagt aubergine med bulgur, granatæble og syrlig yoghurt 1, 7 - Dressing
Pesto med røde linser og tomat VG - Pålæg
Røget tofu med syltede kirsebær 6 - Pålæg
Scrambled egg med sesam og avocado 3
Onsdag
1/5
- Lun ret
Kartoffelgratin med 'ærter francaise' og mynthe 1, 3, 7 - Salat (let)
Kål i variation med estragon og syltede rødløg VG - Salat (fyldig)
Enkel og klassisk forårs pastasalat med karry, æble og radiser 1, 7, PF - Dressing
Vinaigrette med hindbærvineddike og blåbær VG - Pålæg
Ærtemos med mynte VG - Pålæg
Bagt jordskok med hvidløg VG - Ost (Tilkøb)
En eller flere slags ost
Torsdag
2/5
- Lun ret
Piroger med spidskål, tofu, citron og persille 1, 6, 7 - Salat (let)
Hjertesalat med blomkål, ærter, radiser og purløg 7 - Salat (fyldig)
Borlotti pinto bønner med grafitti aubergine, rabarber og spinat VG - Dressing
Hvidløgs dressing persille 7 - Pålæg
Edamamecreme - Pålæg
Røget rødbede med hindbær og blå ost 7
Fredag
3/5
- Lun ret
Enchiladas med kikærter, bønnner, krydret tomatsauce og ost - Salat (let)
Kokkens salat 1, 7 - Salat (fyldig)
Stegt rødkål med tørret frugt, æblemost og blåbær 8, VG - Dressing
Dagens dressing 7 - Pålæg
Dagens vegetariske pålæg 1 - Pålæg
Dagens vegetariske pålæg 1
Allergener
1: Gluten, 2: Krebsdyr, 3: Æg, 4: Fisk, 6: Soja, 7: Laktose, 8: Nødder, S: Svinekød, VG: Vegansk, PF: Peberfrugt
Vi tager forbehold for ændringer