Henter indhold...

Grøn ugeplan i uge 18

Mandag
29/4
  • Lun ret
    Svampetoast på surdejsbrød, med svampemayo, frisk purløg og spejlæg 1, 3
  • Salat (let)
    Rucola med sugarsnaps, oliven, kapersbær og vindruer 7
  • Salat (fyldig)
    Saltet spidskål med pomelo, grønne linser, æbler og løvstikke VG
  • Dressing
    Vinaigrette med balsamico og kirsebær VG
  • Pålæg
    Fersk tomatsalsa med jalapënos og jordbær
  • Pålæg
    Crunchy peanutbutter med ingefær og appelsin 8
Tirsdag
30/4
  • Lun ret
    Blomkåls curry, serveres med ris og yoghurt 7, 8, PF
  • Salat (let)
    Let og syrlig løgsalat med persille, mynte og sumak VG
  • Salat (fyldig)
    Bagt aubergine med bulgur, granatæble og syrlig yoghurt 1, 7
  • Dressing
    Pesto med røde linser og tomat VG
  • Pålæg
    Røget tofu med syltede kirsebær 6
  • Pålæg
    Scrambled egg med sesam og avocado 3
Onsdag
1/5
  • Lun ret
    Kartoffelgratin med 'ærter francaise' og mynthe 1, 3, 7
  • Salat (let)
    Kål i variation med estragon og syltede rødløg VG
  • Salat (fyldig)
    Enkel og klassisk forårs pastasalat med karry, æble og radiser 1, 7, PF
  • Dressing
    Vinaigrette med hindbærvineddike og blåbær VG
  • Pålæg
    Ærtemos med mynte VG
  • Pålæg
    Bagt jordskok med hvidløg VG
  • Ost (Tilkøb)
    En eller flere slags ost
Torsdag
2/5
  • Lun ret
    Piroger med spidskål, tofu, citron og persille 1, 6, 7
  • Salat (let)
    Hjertesalat med blomkål, ærter, radiser og purløg 7
  • Salat (fyldig)
    Borlotti pinto bønner med grafitti aubergine, rabarber og spinat VG
  • Dressing
    Hvidløgs dressing persille 7
  • Pålæg
    Edamamecreme
  • Pålæg
    Røget rødbede med hindbær og blå ost 7
Fredag
3/5
  • Lun ret
    Enchiladas med kikærter, bønnner, krydret tomatsauce og ost
  • Salat (let)
    Kokkens salat 1, 7
  • Salat (fyldig)
    Stegt rødkål med tørret frugt, æblemost og blåbær 8, VG
  • Dressing
    Dagens dressing 7
  • Pålæg
    Dagens vegetariske pålæg 1
  • Pålæg
    Dagens vegetariske pålæg 1

Allergener
1: Gluten, 2: Krebsdyr, 3: Æg, 4: Fisk, 6: Soja, 7: Laktose, 8: Nødder, S: Svinekød, VG: Vegansk, PF: Peberfrugt

Vi tager forbehold for ændringer