Klassisk ugeplan i uge 16
Vi lister kun 5 uger tilbage, ønsker du at se mere så kontakt os.
Mandag
17/4
- Lun ret
Tærte med grønne asparges, kartofler og hytteost 1, 3, 7 - Lun ret (vegetar/vegan)
Tærte med grønne asparges, kartofler og hytteost. 1, 3, 7 - Salat (let)
Honningmelon med blå druer, fennikel, hjertesalat og mynte VG - Salat (fyldig)
Fransk bondesalat med friske bønner, rødløg, persille og oliven. 3 - Dressing
Sennepsdressing med æble, grov sennep og estragon VG - Pålæg
Lufttørret skinke med balsamico, mozzarella og friteret persille 7, S - Pålæg
Pastrami med pesto af orange peberfrugt og saltet ost. 7
Tirsdag
18/4
- Lun ret
Kylling i dijonsennep med bacon og svampe 7 - Lun ret (vegetar/vegan)
Braseret selleri i dijonsennep, svampe og broccoli 7, PF - Salat (let)
Brøndkarsesalat med ærter, agurk, forårsløg og radiser VG - Salat (fyldig)
Stegt spidskål med ricotta, grønne linser, bøgehatte og syltede porrer 7 - Dressing
Tomatdressing med ristede cashewnødder, rødvinseddike og peberfrugt 8, PF, VG - Pålæg
Kalkunbryst med spinat og sur/sød creme 3 - Pålæg
Paté af gris, med cornichoner og grov sennep 7, S
Onsdag
19/4
- Lun ret
Lun leverpostej med bacon og champignon samt frikadeller med rødkål. 1, 7, S - Lun ret (vegetar/vegan)
Indbagte grønne asparges, linsefrikadeller og fyldte peberfrugter 1, 3, PF - Salat (let)
Kokkens salat 1 - Salat (fyldig)
Sur-sød kartoffelsalat med dild, kapers, purløg og grov sennep VG - Dressing
Dagens dressing 3, 7 - Pålæg
½ æg med rejer, mayonnaise, dild og citron. 3, 2 - Pålæg
Marinerede sild, med karrysalat, løg og kapers 1, 3, 4 - Ost (Tilkøb)
En eller flere slags ost 7, 8
Allergener
1: Gluten, 2: Krebsdyr, 3: Æg, 4: Fisk, 6: Soja, 7: Laktose, 8: Nødder, S: Svinekød, VG: Vegansk, PF: Peberfrugt
Vi tager forbehold for ændringer