Henter indhold...

Klassisk ugeplan i uge 16

Mandag
17/4
  • Lun ret
    Tærte med grønne asparges, kartofler og hytteost 1, 3, 7
  • Lun ret (vegetar/vegan)
    Tærte med grønne asparges, kartofler og hytteost. 1, 3, 7
  • Salat (let)
    Honningmelon med blå druer, fennikel, hjertesalat og mynte VG
  • Salat (fyldig)
    Fransk bondesalat med friske bønner, rødløg, persille og oliven. 3
  • Dressing
    Sennepsdressing med æble, grov sennep og estragon VG
  • Pålæg
    Lufttørret skinke med balsamico, mozzarella og friteret persille 7, S
  • Pålæg
    Pastrami med pesto af orange peberfrugt og saltet ost. 7
Tirsdag
18/4
  • Lun ret
    Kylling i dijonsennep med bacon og svampe 7
  • Lun ret (vegetar/vegan)
    Braseret selleri i dijonsennep, svampe og broccoli 7, PF
  • Salat (let)
    Brøndkarsesalat med ærter, agurk, forårsløg og radiser VG
  • Salat (fyldig)
    Stegt spidskål med ricotta, grønne linser, bøgehatte og syltede porrer 7
  • Dressing
    Tomatdressing med ristede cashewnødder, rødvinseddike og peberfrugt 8, PF, VG
  • Pålæg
    Kalkunbryst med spinat og sur/sød creme 3
  • Pålæg
    Paté af gris, med cornichoner og grov sennep 7, S
Onsdag
19/4
  • Lun ret
    Lun leverpostej med bacon og champignon samt frikadeller med rødkål. 1, 7, S
  • Lun ret (vegetar/vegan)
    Indbagte grønne asparges, linsefrikadeller og fyldte peberfrugter 1, 3, PF
  • Salat (let)
    Kokkens salat 1
  • Salat (fyldig)
    Sur-sød kartoffelsalat med dild, kapers, purløg og grov sennep VG
  • Dressing
    Dagens dressing 3, 7
  • Pålæg
    ½ æg med rejer, mayonnaise, dild og citron. 3, 2
  • Pålæg
    Marinerede sild, med karrysalat, løg og kapers 1, 3, 4
  • Ost (Tilkøb)
    En eller flere slags ost 7, 8

Allergener
1: Gluten, 2: Krebsdyr, 3: Æg, 4: Fisk, 6: Soja, 7: Laktose, 8: Nødder, S: Svinekød, VG: Vegansk, PF: Peberfrugt

Vi tager forbehold for ændringer