5-⭐ menu
Menu
Forret (koldt)
- Blinis med baerii caviar, fed cremefraiche og rødløg (5 gram caviar pr person)
- Rimmet lyssej med frisesalat, peberrod, radicchio og sennep
- Rejer med syltet skorzonerrødder, tomat mayo og dild
- Spansk serrano med semidried tomater, saltet ost og friteret salvie
- Sort trøffel, comte og ristet brød
Hovedret
- Rosastegt oksemørbrad med flagesalt
- Morkelsauce med portvin og urter
- Knuste kartofler med timian og parmesan
- Små nye gulerødder med økologiske urter
Dessert
- Tarte au citron
579,- pr. kuvert
Tilvalg
- 2-3 forskellige slags ost med garniture og knækbrød
99,- pr. kuvert
Minimumsbestilling: 15 kuverter
Bestilling
Bestil 5-⭐ menu
Denne menu kan tidligst bestilles med afhentning/levering om 4 dage, onsdag den 15 januar.
INFO: Du kan justere i din bestilling indtil kl. 12.00, 7 dage før afhentning/leveringsdagen.
(Billedet afspejler ikke nødvendigvis menuen)
Information
(5 gram caviar pr person)
Sådan leveres maden
Det kolde
- Leveres i fletkurve og/eller termokasser
- Er anrettet på fade/skåle eller portionsanrettet, lige til at servere
- Leveres i termokasser
- Sauce skal om nødvendigt varmes op igen
- Kødet leveres som steg og I skal selv skære det ud
- Elementer der skal varmes, leveres i gastrobakker eller lignende som kan tåle at komme i ovnen
Returgods
Disse regler gælder medmindre andet er aftalt eller tilkøbt
- Skal leveres retur inden 2 hverdage
- Skal være rengjort (ikke kun skyllet af)
- Hvis returgods afleveres udenfor åbningstiden, stilles returgods ved siden af porten
- Termokasser, fletkurve, bageplader, gastrobakker der ikke er returneret vil blive faktureret 300 kr. pr stk.
- Fade og skåle der ikke er returneret vil blive faktureret 200 kr. pr stk.
- Glas, ramekiner og lignende der ikke er returneret vil blive faktureret 50 kr. pr stk.
- Hvis ting ikke er rengjort vil der blive faktureret 400 kr. pr påbegyndt halve time vi skal bruge på det