Klassisk påskemenu
Menu
- Rødbede sild med peberrod, æbler og friteret kapers
- Kryddersild med små kartofler, rygeost og smilende øko æg
- Hjemmelavet gravad laks med rævesovs, fennikelfrø og syltede sennepskorn
- Dampet blomkål med rejer, skaldyrsdressing, stenbiderrogn og kartoffelchips
- Rugvafler med koldrøget laks, avocado, creme double og karse
- Hjemmelavet leverpostej med timian, æbler og grov pickles
- Lammeculotte med citron, hvidløg og mynte
- Kartoffelkompot med syltede gulerødder, røget marv og jordskokker
- Pavlova med braiseret ananas, citron curd og hvid chokolade
369,- pr. kuvert
Minimumsbestilling: 15 kuverter
Bestilling
Bestil Klassisk påskemenu
Denne menu kan tidligst bestilles med afhentning/levering om 5 dage, mandag den 10 februar.
INFO: Du kan justere i din bestilling indtil kl. 12.00, 7 dage før afhentning/leveringsdagen.
(Billedet afspejler ikke nødvendigvis menuen)
Sådan leveres maden
Det varme
- Leveres i termokasser
- Sauce skal om nødvendigt varmes op igen
- Kødet leveres som steg og I skal selv skære det ud
- Elementer der skal varmes, leveres i gastrobakker eller lignende som kan tåle at komme i ovnen
Returgods
Disse regler gælder medmindre andet er aftalt eller tilkøbt
- Skal leveres retur inden 2 hverdage
- Skal være rengjort (ikke kun skyllet af)
- Hvis returgods afleveres udenfor åbningstiden, stilles returgods ved siden af porten
- Termokasser, fletkurve, bageplader, gastrobakker der ikke er returneret vil blive faktureret 300 kr. pr stk.
- Fade og skåle der ikke er returneret vil blive faktureret 200 kr. pr stk.
- Glas, ramekiner og lignende der ikke er returneret vil blive faktureret 50 kr. pr stk.
- Hvis ting ikke er rengjort vil der blive faktureret 400 kr. pr påbegyndt halve time vi skal bruge på det