Henter indhold...

Klassisk påskemenu

Menu

  • Rødbede sild med peberrod, æbler og friteret kapers
  • Kryddersild med små kartofler, rygeost og smilende øko æg
  • Hjemmelavet gravad laks med rævesovs, fennikelfrø og syltede sennepskorn
  • Dampet blomkål med rejer, skaldyrsdressing, stenbiderrogn og kartoffelchips
  • Rugvafler med koldrøget laks, avocado, creme double og karse
  • Hjemmelavet leverpostej med timian, æbler og grov pickles
  • Lammeculotte med citron, hvidløg og mynte
  • Kartoffelkompot med syltede gulerødder, røget marv og jordskokker
  • Pavlova med braiseret ananas, citron curd og hvid chokolade
369,- pr. kuvert


Minimumsbestilling: 15 kuverter

Vi forbeholder os retten til at ændre på menuen og/eller udskifte elementer i tilfælde af leverandørsvigt eller lignende.
Bestilling
Bestil Klassisk påskemenu
Denne menu kan tidligst bestilles med afhentning/levering om 5 dage, mandag den 10 februar.
Klassisk påskemenu

(Billedet afspejler ikke nødvendigvis menuen)

Sådan leveres maden
Det varme
  • Leveres i termokasser
  • Sauce skal om nødvendigt varmes op igen
  • Kødet leveres som steg og I skal selv skære det ud
  • Elementer der skal varmes, leveres i gastrobakker eller lignende som kan tåle at komme i ovnen
Returgods

Disse regler gælder medmindre andet er aftalt eller tilkøbt

  • Skal leveres retur inden 2 hverdage
  • Skal være rengjort (ikke kun skyllet af)
  • Hvis returgods afleveres udenfor åbningstiden, stilles returgods ved siden af porten
  • Termokasser, fletkurve, bageplader, gastrobakker der ikke er returneret vil blive faktureret 300 kr. pr stk.
  • Fade og skåle der ikke er returneret vil blive faktureret 200 kr. pr stk.
  • Glas, ramekiner og lignende der ikke er returneret vil blive faktureret 50 kr. pr stk.
  • Hvis ting ikke er rengjort vil der blive faktureret 400 kr. pr påbegyndt halve time vi skal bruge på det