Henter indhold...

Klassisk ugeplan i uge 14

Mandag
3/4
  • Lun ret
    Husarsteg med bagekartofler og hvidløgsfraiche 7, S
  • Lun ret (vegetar/vegan)
    Aubergine-schnitzel med brasede kartofler, peberrod, kapers og citronmayonnaise 1, 3
  • Salat (let)
    Jordskokker på 3 måder med spinatpuré, romaine og grønne urter VG
  • Salat (fyldig)
    Saltbagt selleri med stegte svampe, estragon, æbler og knækkede rugkerner. 1, VG
  • Dressing
    Creme fraiche-dressing 7
  • Pålæg
    Spansk skinke med hummus af røde linser, citron og persille. S
  • Pålæg
    Kyllingesalami med pickles og fuglegræs
Tirsdag
4/4
  • Lun ret
    Ovnstegt kylling med varm linsesalat, spidskommen og harissa 3, PF
  • Lun ret (vegetar/vegan)
    Omvendt taco-tærte med spicy bønnefyld, cheddar og majs 1, 7
  • Salat (let)
    Radicchio og mizuna med squash, merian, soltørret tomat og tomat-mayo 3
  • Salat (fyldig)
    Stegte rabarber med rucola, karryristede kikærter og sprød rug. 1
  • Dressing
    Chimichurri med persille, oregano, hvidløg og grøn chili VG
  • Pålæg
    Laksesalat rørt med røde linser, dild, peberrod og kapers. 3, 4
  • Pålæg
    Champignonpølse med syltet svampecreme 3, 6, S
Onsdag
5/4
  • Lun ret
    Asiatisk flæskesteg med lun nudelsalat, soya og peanuts 1, 3, 6, 8, S
  • Lun ret (vegetar/vegan)
    Lun nudelsalat med forårsløg, peberfrugt, sriracha og spejlæg. 1, 3
  • Salat (let)
    Gulerødder, pak choi og bambus i sort sesam, ingefær og kokos. VG
  • Salat (fyldig)
    Stegt tofu med sichuanpeber, radiser, forårsløg og kål. 6, VG
  • Dressing
    Peanutbutter-dressing med ristet sesam og goma 7
  • Pålæg
    Ålerøget med hjemmerørt mayonnaise og asparges. 3, S
  • Pålæg
    Roastbeef med remoulade, peberrod, agurkesalat og ristede løg. 1, 3
  • Ost (Tilkøb)
    En eller flere slags ost 7, 8
Torsdag
6/4
  • Lun ret
    Tomatsuppe lavet på brændt grønt og bagte grøntsager. 7
  • Lun ret (vegetar/vegan)
    Tomatsuppe lavet på brændt grønt og bagte grøntsager. 7
  • Salat (let)
    Hestebønner og variation af tomat med bronzefennikel og friterede kapers VG
  • Salat (fyldig)
    Små kartofler med løg med top, spinat, brøndkarse og ramsløgsolie. VG
  • Dressing
    Avokadodressing med yoghurt, korianderfrø og citron 7
  • Pålæg
    Kryddermarinerede forårssild med dild, æbler og kapers. 3, 4
  • Pålæg
    Langtidsstegt ryg af gris med syltet kål. S
  • Kage (Tilkøb)
    Lemon-lime Minisnitter 1, 3, 7, 8
Fredag
7/4
  • Lun ret
    Pulled chicken burger med forårsslaw og barbecue (som saml selv) 1, 7, PF
  • Lun ret (vegetar/vegan)
    Vegetarisk cowboytoast med fyld af grønne linser, bløde løg og smeltet ost. 1, 7
  • Salat (let)
    Kokkens salat 1, 7
  • Salat (fyldig)
    Brændte gulerødder med hvide bønner, dild, cashewnødder og æble 8, VG
  • Dressing
    Dagens dressing 7
  • Pålæg
    Dagens pålæg. 1, 3
  • Pålæg
    Kyllingepålæg med grillet porre, sort hvidløg og enebærmayonnaise 3

Allergener
1: Gluten, 2: Krebsdyr, 3: Æg, 4: Fisk, 6: Soja, 7: Laktose, 8: Nødder, S: Svinekød, VG: Vegansk, PF: Peberfrugt

Vi tager forbehold for ændringer