Klassisk ugeplan i uge 14
Vi lister kun 5 uger tilbage, ønsker du at se mere så kontakt os.
Mandag
3/4
- Lun ret
Husarsteg med bagekartofler og hvidløgsfraiche 7, S - Lun ret (vegetar/vegan)
Aubergine-schnitzel med brasede kartofler, peberrod, kapers og citronmayonnaise 1, 3 - Salat (let)
Jordskokker på 3 måder med spinatpuré, romaine og grønne urter VG - Salat (fyldig)
Saltbagt selleri med stegte svampe, estragon, æbler og knækkede rugkerner. 1, VG - Dressing
Creme fraiche-dressing 7 - Pålæg
Spansk skinke med hummus af røde linser, citron og persille. S - Pålæg
Kyllingesalami med pickles og fuglegræs
Tirsdag
4/4
- Lun ret
Ovnstegt kylling med varm linsesalat, spidskommen og harissa 3, PF - Lun ret (vegetar/vegan)
Omvendt taco-tærte med spicy bønnefyld, cheddar og majs 1, 7 - Salat (let)
Radicchio og mizuna med squash, merian, soltørret tomat og tomat-mayo 3 - Salat (fyldig)
Stegte rabarber med rucola, karryristede kikærter og sprød rug. 1 - Dressing
Chimichurri med persille, oregano, hvidløg og grøn chili VG - Pålæg
Laksesalat rørt med røde linser, dild, peberrod og kapers. 3, 4 - Pålæg
Champignonpølse med syltet svampecreme 3, 6, S
Onsdag
5/4
- Lun ret
Asiatisk flæskesteg med lun nudelsalat, soya og peanuts 1, 3, 6, 8, S - Lun ret (vegetar/vegan)
Lun nudelsalat med forårsløg, peberfrugt, sriracha og spejlæg. 1, 3 - Salat (let)
Gulerødder, pak choi og bambus i sort sesam, ingefær og kokos. VG - Salat (fyldig)
Stegt tofu med sichuanpeber, radiser, forårsløg og kål. 6, VG - Dressing
Peanutbutter-dressing med ristet sesam og goma 7 - Pålæg
Ålerøget med hjemmerørt mayonnaise og asparges. 3, S - Pålæg
Roastbeef med remoulade, peberrod, agurkesalat og ristede løg. 1, 3 - Ost (Tilkøb)
En eller flere slags ost 7, 8
Torsdag
6/4
- Lun ret
Tomatsuppe lavet på brændt grønt og bagte grøntsager. 7 - Lun ret (vegetar/vegan)
Tomatsuppe lavet på brændt grønt og bagte grøntsager. 7 - Salat (let)
Hestebønner og variation af tomat med bronzefennikel og friterede kapers VG - Salat (fyldig)
Små kartofler med løg med top, spinat, brøndkarse og ramsløgsolie. VG - Dressing
Avokadodressing med yoghurt, korianderfrø og citron 7 - Pålæg
Kryddermarinerede forårssild med dild, æbler og kapers. 3, 4 - Pålæg
Langtidsstegt ryg af gris med syltet kål. S - Kage (Tilkøb)
Lemon-lime Minisnitter 1, 3, 7, 8
Fredag
7/4
- Lun ret
Pulled chicken burger med forårsslaw og barbecue (som saml selv) 1, 7, PF - Lun ret (vegetar/vegan)
Vegetarisk cowboytoast med fyld af grønne linser, bløde løg og smeltet ost. 1, 7 - Salat (let)
Kokkens salat 1, 7 - Salat (fyldig)
Brændte gulerødder med hvide bønner, dild, cashewnødder og æble 8, VG - Dressing
Dagens dressing 7 - Pålæg
Dagens pålæg. 1, 3 - Pålæg
Kyllingepålæg med grillet porre, sort hvidløg og enebærmayonnaise 3
Allergener
1: Gluten, 2: Krebsdyr, 3: Æg, 4: Fisk, 6: Soja, 7: Laktose, 8: Nødder, S: Svinekød, VG: Vegansk, PF: Peberfrugt
Vi tager forbehold for ændringer