Valentinsmenu
Menu
Forret
- Dampet laks, serveret koldt med fennikel crudite, variation af tomat og estragon
Hovedret
- Rosastegt kalveculotte med pommes anna, græskar, rødbede og røget oksemarv
Dessert
- Dessert bestående af fransk chokolade kage, karamel og broken gel på havtorn og appelsin
279,- pr. kuvert
Minimumsbestilling: 2 kuverter
Bestilling
(Billedet afspejler ikke nødvendigvis menuen)
Sådan leveres maden
Det varme
- Leveres i termokasser
- Sauce skal om nødvendigt varmes op igen
- Kødet leveres som steg og I skal selv skære det ud
- Elementer der skal varmes, leveres i gastrobakker eller lignende som kan tåle at komme i ovnen
Returgods
Disse regler gælder medmindre andet er aftalt eller tilkøbt
- Skal leveres retur inden 2 hverdage
- Skal være rengjort (ikke kun skyllet af)
- Hvis returgods afleveres udenfor åbningstiden, stilles returgods ved siden af porten
- Termokasser, fletkurve, bageplader, gastrobakker der ikke er returneret vil blive faktureret 300 kr. pr stk.
- Fade og skåle der ikke er returneret vil blive faktureret 200 kr. pr stk.
- Glas, ramekiner og lignende der ikke er returneret vil blive faktureret 50 kr. pr stk.
- Hvis ting ikke er rengjort vil der blive faktureret 400 kr. pr påbegyndt halve time vi skal bruge på det