Henter indhold...

Valentinsmenu

Menu
Forret

  • Dampet laks, serveret koldt med fennikel crudite, variation af tomat og estragon


Hovedret

  • Rosastegt kalveculotte med pommes anna, græskar, rødbede og røget oksemarv


Dessert

  • Dessert bestående af fransk chokolade kage, karamel og broken gel på havtorn og appelsin
279,- pr. kuvert


Minimumsbestilling: 2 kuverter

Vi forbeholder os retten til at ændre på menuen og/eller udskifte elementer i tilfælde af leverandørsvigt eller lignende.
Bestilling
Valentinsmenu

(Billedet afspejler ikke nødvendigvis menuen)

Sådan leveres maden
Det varme
  • Leveres i termokasser
  • Sauce skal om nødvendigt varmes op igen
  • Kødet leveres som steg og I skal selv skære det ud
  • Elementer der skal varmes, leveres i gastrobakker eller lignende som kan tåle at komme i ovnen
Returgods

Disse regler gælder medmindre andet er aftalt eller tilkøbt

  • Skal leveres retur inden 2 hverdage
  • Skal være rengjort (ikke kun skyllet af)
  • Hvis returgods afleveres udenfor åbningstiden, stilles returgods ved siden af porten
  • Termokasser, fletkurve, bageplader, gastrobakker der ikke er returneret vil blive faktureret 300 kr. pr stk.
  • Fade og skåle der ikke er returneret vil blive faktureret 200 kr. pr stk.
  • Glas, ramekiner og lignende der ikke er returneret vil blive faktureret 50 kr. pr stk.
  • Hvis ting ikke er rengjort vil der blive faktureret 400 kr. pr påbegyndt halve time vi skal bruge på det