Henter indhold...

Grøn ugeplan i uge 3

Mandag
17/1
  • Lun ret
    Indisk karry med sødekartofler, blomkål og kikærter 7, PF
  • Salat (let)
    Julesalat med krydrede løg, jordskokker, frisse salat og ingefær VG
  • Salat (fyldig)
    Pure af gule flækærter med gurkemeje, ristede hasselnødder og grillet savoykål 1
  • Dressing
    Mynte yoghurt 7
Tirsdag
18/1
  • Lun ret
    Vegetarisk Cottage pie 7, PF
  • Salat (let)
    Rødbeder og rucola med gedeost, figner og bacon 7, S
  • Salat (fyldig)
    Varitaion af selleri med røgede mandler, palmekål og trompetsvampe VG
  • Dressing
    Dressing af bagte peberfrugter, tomater og persille 7, 8
Onsdag
19/1
  • Lun ret
    Vegetarisk buritto, serveres med kold avocado dip 1, 7
  • Salat (let)
    Bagte og rå gulerødder med gulerodspure, oliven, parmesan og olivenolie 7
  • Salat (fyldig)
    Braiseret fennikel med persille, citronskal og sultana rosiner VG
  • Dressing
    Aioli med bagte hvidløg og citron 3
  • Ost (Tilkøb)
    En eller flere slags ost
Torsdag
20/1
  • Lun ret
    Vegetarisk gullasch med sorte bønner PF
  • Salat (let)
    Saltbagt selleri med syltede sennepskorn, grønne bønner og gulerødder VG
  • Salat (fyldig)
    Bagt rødkål med timian, pære, karmeliserede rødløg, ristede boghvedekerner og reduceret balsamico 8
  • Dressing
    Rødbede vinaigrette med estragon eddike VG
Fredag (Smørrebrød)
21/1
  • Lun ret
    Vegetarisk smørrebrød

Allergener
1: Gluten, 2: Krebsdyr, 3: Æg, 4: Fisk, 6: Soja, 7: Laktose, 8: Nødder, S: Svinekød, VG: Vegansk, PF: Peberfrugt

Vi tager forbehold for ændringer