Grøn ugeplan i uge 3
Vi lister kun 5 uger tilbage, ønsker du at se mere så kontakt os.
Mandag
17/1
- Lun ret
Indisk karry med sødekartofler, blomkål og kikærter 7, PF - Salat (let)
Julesalat med krydrede løg, jordskokker, frisse salat og ingefær VG - Salat (fyldig)
Pure af gule flækærter med gurkemeje, ristede hasselnødder og grillet savoykål 1 - Dressing
Mynte yoghurt 7
Tirsdag
18/1
- Lun ret
Vegetarisk Cottage pie 7, PF - Salat (let)
Rødbeder og rucola med gedeost, figner og bacon 7, S - Salat (fyldig)
Varitaion af selleri med røgede mandler, palmekål og trompetsvampe VG - Dressing
Dressing af bagte peberfrugter, tomater og persille 7, 8
Onsdag
19/1
- Lun ret
Vegetarisk buritto, serveres med kold avocado dip 1, 7 - Salat (let)
Bagte og rå gulerødder med gulerodspure, oliven, parmesan og olivenolie 7 - Salat (fyldig)
Braiseret fennikel med persille, citronskal og sultana rosiner VG - Dressing
Aioli med bagte hvidløg og citron 3 - Ost (Tilkøb)
En eller flere slags ost
Torsdag
20/1
- Lun ret
Vegetarisk gullasch med sorte bønner PF - Salat (let)
Saltbagt selleri med syltede sennepskorn, grønne bønner og gulerødder VG - Salat (fyldig)
Bagt rødkål med timian, pære, karmeliserede rødløg, ristede boghvedekerner og reduceret balsamico 8 - Dressing
Rødbede vinaigrette med estragon eddike VG
Fredag (Smørrebrød)
21/1
- Lun ret
Vegetarisk smørrebrød
Allergener
1: Gluten, 2: Krebsdyr, 3: Æg, 4: Fisk, 6: Soja, 7: Laktose, 8: Nødder, S: Svinekød, VG: Vegansk, PF: Peberfrugt
Vi tager forbehold for ændringer