Grøn ugeplan i uge 17
Vi lister kun 5 uger tilbage, ønsker du at se mere så kontakt os.
Mandag
22/4
- Lun ret
Karrygryde med kokosmælk, limabønner og masser af grøntsager. Serveres med ris 7, PF - Salat (let)
Hjertesalat med grønne asparges, radiser, æg og flødedressing 3, 7 - Salat (fyldig)
Rød spidskål med voksbønner, ribs og grønne linser VG - Dressing
Vinaigrette med rødvinseddike og solbær VG - Pålæg
Stracietella med puffede ris 7 - Pålæg
Bagte og friterede jordskokker med æble og rosmarin VG
Tirsdag
23/4
- Lun ret
Kimchi fried rice 3, 6, PF - Salat (let)
Blomkål med søde tomater, grønkål og rabarber dressing VG - Salat (fyldig)
Rosenkål og rodfrugter i sesam 8, PF - Dressing
Dressing med hjemmelavet kimchi 1, 6, 7, PF - Pålæg
Bagt hokaido med grillet peberfrugt og mango VG, PF - Pålæg
Confiteret hvidløg med æble, blomkål og ristede hasselnødder 8, VG
Onsdag
24/4
- Lun ret
Tacos med quinoa, majs, avocado, fersk tomatsalsa og persille 1, PF - Salat (let)
Simpel salat med nye ærter, clementiner, haloumi og mandler 7 - Salat (fyldig)
Kål i rucola pesto med soyabønner og grønne bønner fra Årstiderne 8, VG - Dressing
Urtedressing med hvidvin og cremefraiche 7 - Pålæg
Kartoffel med urtemayo og purløg 3 - Pålæg
Sauerkraut med citrontimian VG - Ost (Tilkøb)
En eller flere slags ost
Torsdag (Klimahandledag)
25/4
- Lun ret
Butter butternut med kikærter, hvidløg, koriander og tandori. Serveres med ris og chutney 7, PF - Salat (let)
BBQ blomkål med spinat, syltede gulerødder og løvstikke VG - Salat (fyldig)
Quinoa og linser med små tomater, agurk, forårsløg og brændeler VG - Dressing
Vinaigrette med spinat og ramsløg VG - Pålæg
Spread af røde linser og urter VG - Pålæg
Grøn salsa af kiwi, agurk og jalapënos VG
Fredag
26/4
- Lun ret
Lun vaffel med pisket honning og cremefraiche, spicy syltede fersken, rød basilikum, endive og røgede mandler 1, 3, 7, 8 - Salat (let)
Kokkens salat 1, 7 - Salat (fyldig)
Blomkåls cous cous med porre, hvidløg og sort sesam 8 - Dressing
Dagens dressing - Pålæg
Dagens vegariske pålæg 1 - Pålæg
Dagens vegetariske pålæg 2
Allergener
1: Gluten, 2: Krebsdyr, 3: Æg, 4: Fisk, 6: Soja, 7: Laktose, 8: Nødder, S: Svinekød, VG: Vegansk, PF: Peberfrugt
Vi tager forbehold for ændringer