Henter indhold...

Grøn ugeplan i uge 17

Mandag
22/4
  • Lun ret
    Karrygryde med kokosmælk, limabønner og masser af grøntsager. Serveres med ris 7, PF
  • Salat (let)
    Hjertesalat med grønne asparges, radiser, æg og flødedressing 3, 7
  • Salat (fyldig)
    Rød spidskål med voksbønner, ribs og grønne linser VG
  • Dressing
    Vinaigrette med rødvinseddike og solbær VG
  • Pålæg
    Stracietella med puffede ris 7
  • Pålæg
    Bagte og friterede jordskokker med æble og rosmarin VG
Tirsdag
23/4
  • Lun ret
    Kimchi fried rice 3, 6, PF
  • Salat (let)
    Blomkål med søde tomater, grønkål og rabarber dressing VG
  • Salat (fyldig)
    Rosenkål og rodfrugter i sesam 8, PF
  • Dressing
    Dressing med hjemmelavet kimchi 1, 6, 7, PF
  • Pålæg
    Bagt hokaido med grillet peberfrugt og mango VG, PF
  • Pålæg
    Confiteret hvidløg med æble, blomkål og ristede hasselnødder 8, VG
Onsdag
24/4
  • Lun ret
    Tacos med quinoa, majs, avocado, fersk tomatsalsa og persille 1, PF
  • Salat (let)
    Simpel salat med nye ærter, clementiner, haloumi og mandler 7
  • Salat (fyldig)
    Kål i rucola pesto med soyabønner og grønne bønner fra Årstiderne 8, VG
  • Dressing
    Urtedressing med hvidvin og cremefraiche 7
  • Pålæg
    Kartoffel med urtemayo og purløg 3
  • Pålæg
    Sauerkraut med citrontimian VG
  • Ost (Tilkøb)
    En eller flere slags ost
Torsdag (Klimahandledag)
25/4
  • Lun ret
    Butter butternut med kikærter, hvidløg, koriander og tandori. Serveres med ris og chutney 7, PF
  • Salat (let)
    BBQ blomkål med spinat, syltede gulerødder og løvstikke VG
  • Salat (fyldig)
    Quinoa og linser med små tomater, agurk, forårsløg og brændeler VG
  • Dressing
    Vinaigrette med spinat og ramsløg VG
  • Pålæg
    Spread af røde linser og urter VG
  • Pålæg
    Grøn salsa af kiwi, agurk og jalapënos VG
Fredag
26/4
  • Lun ret
    Lun vaffel med pisket honning og cremefraiche, spicy syltede fersken, rød basilikum, endive og røgede mandler 1, 3, 7, 8
  • Salat (let)
    Kokkens salat 1, 7
  • Salat (fyldig)
    Blomkåls cous cous med porre, hvidløg og sort sesam 8
  • Dressing
    Dagens dressing
  • Pålæg
    Dagens vegariske pålæg 1
  • Pålæg
    Dagens vegetariske pålæg 2

Allergener
1: Gluten, 2: Krebsdyr, 3: Æg, 4: Fisk, 6: Soja, 7: Laktose, 8: Nødder, S: Svinekød, VG: Vegansk, PF: Peberfrugt

Vi tager forbehold for ændringer