Forårsbuffet
Menu
Forret (koldt)
- Røget laks med fermenterede blommer, fed creme fraiche, honning og sennep
- Gazpacho med danske økologiske æble, agurk og frisk dild
- Carpaccio at tilberedt kalv med peberrodscreme, æble og sprødt
- Gastroværkets hjemmebagte brød med økologisk smør
Hovedret
- Rosastegt oksefilet med sweet baby ray, rosmarin og flagesalt
- Lys flødesauce af reduceret oksefond og hvidvin
- Ristede nye danske kartofler med dild og et snert af chayenne
- Rødbedesalat af rehydreret rødbede og solbær, sprød radicchio, søde vindruer, feta crumble og valnødder
- Sød og syrlig blomkålssalat med citron, persille og pistacie
Dessert (Vælg 1)
Vælg mellem
- Panna cotta med brombær, frisk estragon og olivenolie eller
- Citrontærte med brændt marengs og hvid chokolade
349,- pr. kuvert
Minimumsbestilling: 15 kuverter
Bestilling
Bestil Forårsbuffet
Denne menu kan tidligst bestilles med afhentning/levering om 5 dage, torsdag den 2 maj.
INFO: Du kan justere i din bestilling indtil kl. 12.00, 7 dage før afhentning/leveringsdagen.
(Billedet afspejler ikke nødvendigvis menuen)
Sådan leveres maden
Det varme
- Leveres i termokasser
- Sauce skal om nødvendigt varmes op igen
- Kødet leveres som steg og I skal selv skære det ud
- Elementer der skal varmes, leveres i gastrobakker eller lignende som kan tåle at komme i ovnen
Returgods
Disse regler gælder medmindre andet er aftalt eller tilkøbt
- Skal leveres retur inden 2 hverdage
- Skal være rengjort (ikke kun skyllet af)
- Hvis returgods afleveres udenfor åbningstiden, stilles returgods ved siden af porten
- Termokasser, fletkurve, bageplader, gastrobakker der ikke er returneret vil blive faktureret 300 kr. pr stk.
- Fade og skåle der ikke er returneret vil blive faktureret 200 kr. pr stk.
- Glas, ramekiner og lignende der ikke er returneret vil blive faktureret 50 kr. pr stk.
- Hvis ting ikke er rengjort vil der blive faktureret 400 kr. pr påbegyndt halve time vi skal bruge på det