Henter indhold...

Forårsbuffet

Menu
Forret (koldt)

  • Røget laks med fermenterede blommer, fed creme fraiche, honning og sennep
  • Gazpacho med danske økologiske æble, agurk og frisk dild
  • Carpaccio at tilberedt kalv med peberrodscreme, æble og sprødt
  • Gastroværkets hjemmebagte brød med økologisk smør


Hovedret

  • Rosastegt oksefilet med sweet baby ray, rosmarin og flagesalt
  • Lys flødesauce af reduceret oksefond og hvidvin
  • Ristede nye danske kartofler med dild og et snert af chayenne
  • Rødbedesalat af rehydreret rødbede og solbær, sprød radicchio, søde vindruer, feta crumble og valnødder
  • Sød og syrlig blomkålssalat med citron, persille og pistacie


Dessert (Vælg 1)

Vælg mellem

  • Panna cotta med brombær, frisk estragon og olivenolie
  • eller
  • Citrontærte med brændt marengs og hvid chokolade
349,- pr. kuvert


Minimumsbestilling: 15 kuverter

Vi forbeholder os retten til at ændre på menuen og/eller udskifte elementer i tilfælde af leverandørsvigt eller lignende.
Bestilling
Bestil Forårsbuffet
Denne menu kan tidligst bestilles med afhentning/levering om 5 dage, fredag den 24 maj.
Forårsbuffet

(Billedet afspejler ikke nødvendigvis menuen)

Sådan leveres maden
Det varme
  • Leveres i termokasser
  • Sauce skal om nødvendigt varmes op igen
  • Kødet leveres som steg og I skal selv skære det ud
  • Elementer der skal varmes, leveres i gastrobakker eller lignende som kan tåle at komme i ovnen
Returgods

Disse regler gælder medmindre andet er aftalt eller tilkøbt

  • Skal leveres retur inden 2 hverdage
  • Skal være rengjort (ikke kun skyllet af)
  • Hvis returgods afleveres udenfor åbningstiden, stilles returgods ved siden af porten
  • Termokasser, fletkurve, bageplader, gastrobakker der ikke er returneret vil blive faktureret 300 kr. pr stk.
  • Fade og skåle der ikke er returneret vil blive faktureret 200 kr. pr stk.
  • Glas, ramekiner og lignende der ikke er returneret vil blive faktureret 50 kr. pr stk.
  • Hvis ting ikke er rengjort vil der blive faktureret 400 kr. pr påbegyndt halve time vi skal bruge på det