Grøn ugeplan i uge 21
Vi lister kun 5 uger tilbage, ønsker du at se mere så kontakt os.
Tirsdag
21/5
- Lun ret
Marokansk grøntsags tagine med lun couscous og quinoa 1 - Salat (let)
Broccoli slaw med selleri, tørrede frugter og syltede tranebær VG - Salat (fyldig)
Bønnesalat med kartofler, ramsløg og limabønner 7 - Dressing
Chili dressing med appelsin VG - Pålæg
Spicey syltede ferskener med chili og peberfrugt VG, PF - Pålæg
Rød pesto med soltørrede tomaer 7, PF
Onsdag
22/5
- Lun ret
Vegetarisk 'kyllingespyd' i med lun nudelsalat, serveres med sur/sød sovs 1, 3, 6, PF - Salat (let)
Rødkål med lime, granatæble og persille VG - Salat (fyldig)
Salat med mango, artiskokker, feta og grønne flækærter 7 - Dressing
Avokado creme 7 - Pålæg
Olivenpostej med grønne peberkorn 1, 3 - Pålæg
Rødbedespread 7 - Ost (Tilkøb)
En eller flere slags ost
Torsdag
23/5
- Lun ret
Gastroværkets bolognese af grønne linser med kartoffelmos 7 - Salat (let)
Tomat salat med parmesan, croutoner og søde kartofler 1, 7 - Salat (fyldig)
Bønne salat med rødløg, soltørret tomat og hvide bønner VG, PF - Dressing
Tomat vinaigrette med dild VG - Pålæg
Abrikos marmelade med jalapeos - Pålæg
Frisk mozerella med syltet blomkål, pistage, persille og citron 7
Fredag
24/5
- Lun ret
Chili cheese top tærte med to salgs ost og jalapënos 1, 3, 7 - Salat (let)
Kokkens salat 1, 7 - Salat (fyldig)
Salat med bladselleri, æble og kikærter VG - Dressing
Dagens dressing 7 - Pålæg
Pico de gallo VG - Pålæg
Æggesalat med ramsløg og friteret hvidløg 3, 7
Allergener
1: Gluten, 2: Krebsdyr, 3: Æg, 4: Fisk, 6: Soja, 7: Laktose, 8: Nødder, S: Svinekød, VG: Vegansk, PF: Peberfrugt
Vi tager forbehold for ændringer